In dit bericht wil ik graag wat ervaringen van mijn coaching met jullie delen. Ik vind het zelf altijd een beetje lastig om complimenten, reviews of ervaringen met jullie te delen. Dat komt uit mijn verleden. Zoals jullie weten ben ik topturnster geweest en heb daar veel medailles mee gewonnen. Ik was er trots op en nam ze dan op maandag mee naar school. Tot er andere kinderen tegen mij gingen zeggen dat ik een opschepper was. Tjonge dat deed wat met mij want ik wilde niet opscheppen maar ik was gewoon heel trots op die medaille. Op een gegeven moment heb ik ze maar niet meer meegenomen. Mijn overtuiging werd daarom “Doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg”. Inmiddels weet ik waar deze overtuiging vandaan komt en dat deze mij niet meer helpt.

Dus ik wil deze ervaringen niet met jullie delen om op te scheppen of om jullie te zeggen dat jullie voor mij moeten kiezen. Ik deel het graag met jullie om te laten zien wat mijn coaching voor hoogsensitieve meiden en ook jongens kan betekenen. Door zichzelf te leren kennen en te weten wat hun talenten zijn, zullen ze met meer zelfvertrouwen in het leven staan. Dat gun ik ieder meisje. Het is dus een compilatie van meerder reviews.

We vonden het lastig om onze 8-jarige dochter goed te begrijpen. We merkten dat haar hoofd steeds zo vol zat en dat ze moeite had met sociale situaties. Cynthia heeft haar geholpen om haar hoofd leeg te maken en haar talenten te ontdekken en in te zetten. Dat heeft ze met heel veel geduld gedaan. Onze dochter ging graag naar haar toe! Daarnaast hebben wij handvatten gekregen om met haar hooggevoeligheid om te gaan. Niet altijd makkelijk, maar we hebben een duwtje de goede richting op gekregen. Dankjewel!!

xxxx

Cynthia hebben we gevonden op precies het juiste moment om onze dochter te helpen en inzicht te geven in haar eigen rollen die ze heeft in het leven. Dit heeft haar zelfvertrouwen en trotsheid gegeven omdat ze weet welke schatten ze allemaal in haar heeft en ze weet ook goed wanneer ze hulplijnen in moet zetten.

xxxx

Coaching gehad van Cynthia, voor mezelf en voor mijn zoontje. Heel fijn om samen met Cynthia te kijken wat kan helpen om meer rust in het gezin te krijgen. Goede handvaten gekregen om aan de slag te gaan. Dus ik raad het zeker aan als je vastloopt in je gezin en/of met jezelf. Wij hebben er veel aan gehad.

xxxx

Ik heb een fijn advies gekregen voor mijn zoon ondanks dat Cynthia zich juist richt op meisjes. Super fijn!

xxxx

coaching gekregen voor mijzelf. Dit ivm een burn out. Fijne gesprekken gevoerd, steun, ontspanningsoefeningen en zelfinzicht gekregen.