Wie ben ik

Mijn naam is Cynthia Seriese. Ik ben nu 43 jaar. Wil je weten waar ik voor sta? Lees dan vooral verder!

Doorzettingsvermogen

Toen ik turnde moest ik een heel moeilijk onderdeel op de balk doen. Een radslag zonder handen. Ik vond het moeilijk en ook wel spannend. Ik ben echt wel vaak gevallen maar toch zette ik door en op een gegeven moment lukte het. Ik turnde dit onderdeel op een belangrijke wedstrijd waar ik eerste werd. De trots die ik toen voelde. Doorzettingsvermogen is nog steeds een belangrijke eigenschap van mij. Dankzij dat doorzettingsvermogen heb ik mezelf steeds weer ontwikkeld en heeft mij ver gebracht. Ik geef niet snel op. Blijf bij wat er is en kijk naar wat er mogelijk is.

Servicegericht en gastvrij

Ik heb na de hotelschool als manager en uiteindelijk als adjunct directeur in de hotellerie gewerkt. Ook daar heb ik met veel passie en plezier alles gegeven wat ik had.Servicegerichtheid en gastvrijheid staan nog steeds hoog in het vaandel bij mij.

wie-ben-ik-1ste-blokje-puur-en-open
Cynthia-Seriese-turnen-1

Verbindend, Openheid en Eerlijkheid

En toen werd ik moeder. Wat een aardverschuiving heeft dat teweeggebracht. Van tevoren alles uitgedacht hoe ik het wilde doen maar geen rekening gehouden met de liefde die ik voor mijn dochter voelde. Mijn dochter was (en is nog steeds) heel gevoelig waardoor ze snel overprikkeld raakte en daarom ook niet goed sliep. Dat had zijn weerslag op mij. Ik heb de hotellerie vaarwel gezegd omdat ik er helemaal wilde zijn voor mijn dochter. Ik ben toen manager van een kinderdagverblijf geworden zodat er meer rust kwam in mijn gezin.

Met veel plezier heb ik daar jarenlang gewerkt. Ik was de verbinding tussen de ouders en de medewerkers. Ik vond het heel belangrijk dat de pedagogisch medewerk(st)ers zich bleven ontwikkelen en dat ze nadachten over de waarom vraag achter hun werk. Waarom doen we de dingen die we doen. Dat kinderen gezien en gehoord worden dat vond ik prioriteit. Weer die verbinding zoeken met elkaar. De pedagogische kwaliteit stond bij mij voorop. Naast vele trainingen ben ik daarom de opleiding tot Video Interactie Begeleider gaan volgen zodat ik de medewerkers kon coachen in contact met kinderen. Daardoor ging de pedagogische kwaliteit nog meer omhoog. Openheid en eerlijkheid is het allerbelangrijkste voor mij op het gebied van coachen en ontwikkelen. Een nieuwe passie is geboren.

(Hoog)gevoelig

Inmiddels was ik moeder geworden van nog een mooi meisje. Mijn jongste dochter was een pittige tante. Toen ik over hooggevoeligheid las, vielen de puzzelstukjes op hun plaats. Ik herkende mijzelf maar ook mijn dochters op hun eigen manier. Ik ging mezelf verdiepen in hooggevoeligheid / hoogsensitiviteit en alles wat daarbij samenhangt en ik wist dat ik iets voor deze kinderen wilde betekenen. Ik ben daarom de opleiding kindercoach gaan doen en heb mijn eigen Kindercoachpraktijk in september 2017 opgericht.

Met Passie

Passie het loopt als een rode draad door mijn leven. Als ik iets doe dan ga ik er helemaal voor. Door mijn topsport verleden legde ik in het verleden de lat altijd een stuk hoger waardoor ik nooit echt helemaal tevreden was. In de afgelopen jaren heb ik mezelf daarin leren kennen waardoor ik dat doorzettingsvermogen weer kan omzetten in passie. Dat is wat ik ook zo graag aan (top)sportende kinderen wil doorgeven. Zij hebben een groot talent en hoe mooi is het dat wanneer ze dat talent in het dagelijks leven weten in te zetten ze er nog meer uit kunnen halen.

wie-ben-ik-3de-blokje-puur-en-open
wie-ben-ik-4de-blokje-puur-en-open

Vertrouwen en ervaring

Met mijn ervaring, mijn passie en warme aanpak begeleid ik de meiden, vrouwen en sporters zodat ook zij dicht bij zichzelf en vol zelfvertrouwen kunnen leven. Vertrouwen is daarbij heel belangrijk.