Rots &Water / StrongKids training in Pijnacker

Wil jij ook dat je kind zichzelf beter leert kennen? Respect ontwikkelt voor zichzelf en de ander? Eigen gedrag beter leert sturen en beheersen? Meer voor zichzelf op leert komen en meer zelfvertrouwen heeft?

Met deze unieke training leert je kind in 8 lessen op een positieve manier voor zichzelf opkomen en wat hij/zij wil en kan. Door samen leuke oefeningen te doen en te reflecteren op eigen gedrag zal je kind meer openstaan voor anderen wat weer een positieve uitwerking heeft in groepen en vriendschappen.

Data 2024 : 5 april, 19 april, 26 april, 17 mei, 24 mei, 31 mei, 7 juni, 14 juni

Tijd: 16:00 uur

Prijs: 8 lessen á 60 min voor in totaal €229,- Incl. kort telefonisch intake- en eindgesprek met ouder(s).

Schrijf je nu in door een mail te sturen naar cynthia@puurenopen.nl

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————— 

Online training: “Goed genoeg is perfect” voor meiden van 11-15 jaar

Hard werken en alles goed willen doen. Paniek en stress bij toetsen of andere dingen die er moeten gebeuren. Herken jij dat in jouw dochter?

Veel hoogsensitieve meiden hebben stress en spanning. Ze werken vaak heel hard om alles goed te doen. Dat komt omdat ze vanuit hun hoogsensitieve blik naar de wereld kijken en dat betekent dat ze graag harmonie willen. Harmonie is dat de mensen om hun heen blij zijn. Het pleasen komt daarvandaan. Het betekent ook dat ze slecht om kunnen gaan met negatieve feedback. Dat willen ze koste wat het kost voorkomen. Hoogsensitieve meiden zijn ook meiden waarbij een leraar kan zeggen “Er zit meer in maar dat laat ze niet zien” Dat komt omdat er altijd een stemmetje in hun hoofd zit dat zegt bijvoorbeeld “Dadelijk doe ik het verkeerd en dan stel ik de juf teleur” “Dadelijk denkt de meester dat ik niet goed heb opgelet en wordt hij boos op mij” Ik kan ze helpen om te kijken naar die gedachten die ze daarover hebben.

Deze training duurt 1,5 uur met een klein groepje meiden. Ze leren daar een klein stukje theorie over spanning en hoogsensitiviteit en we gaan het Kompasvinder spel spelen waarbij duidelijk wordt welke gedachten voor de spanning zorgt en wat ze nodig hebben om dat te veranderen. Een verhelderend spel waardoor ze een verandering doormaken in hun denkwijze en daardoor meer rust ervaren.

Nieuwe data 2024:

woensdag 27 maart om 16:00 uur

woensdag 3 april om 16:00 uur

dinsdag 17 april om 16:00 uur

Prijs: € 20 per persoon

Omdat ik graag met kleine groepjes werk zijn de plekken beperkt. Schrijf je daarom nu door een mailtje te sturen naar cynthia@puurenopen.nl