home 2de blokje puur en open

Schrijf je nu in voor mijn inspiratiemail en ontvang mijn e-book Eerste Hulp Bij Hoogsensitiviteit!

Ik merkte dat er bij ouders in mijn praktijk meer behoefte is aan informatie over hoogsensitiviteit en hoe daarmee om te gaan. Veel zien het nog als een last en willen graag dat hun dochters weerbaarder en sterker zijn.

Ik ben ervan overtuigd dat wanneer je meer kennis hebt van hoogsensitiviteit en je leert hoe om te gaan met hoogsensitiviteit dat het dan echt een talent is waar je veel mee kan bereiken.  Daarom verstuur ik elke maand een mail met meer leuke, interessante of wetenschappelijk onderbouwde weetjes en tips over hoogsensitiviteit voor meer rust en ontspanning. Naast deze mail ontvang je ook mijn e-book Eerste Hulp Bij Hoogsensitiviteit er gratis bij!

Wil jij deze ook ontvangen? Schrijf je dan hier in: