Afgelopen vrijdag heb ik een coachtraject afgerond met een mooie ambitieuze vrouw. Wat heb ik haar zien groeien. Haar wens was meer ruimte en rust en de erkenning voor wat ze doet uit zichzelf halen. Kan je ambitieus zijn en toch genieten? Waar ligt de balans. We zijn samen aan de slag gegaan en ik heb haar laten zien dat het samen kan gaan. En hoewel ik altijd een beetje verlegen wordt van de mooie woorden na een coachsessie wil ik dit toch met jullie delen.

Dit is wat ze mij de één na laatste sessie schreef:

Laatst werd op de radio nog aandacht gevraagd voor de wildgroei aan coachpraktijken. Misschien voelde ik ook wel een zekere scepsis toen ik je ontmoette en je me vertelde over je jobswitch. Ons gesprek was echter zo de moeite waard dat ik me liet verleiden tot een eerste verkennend coachgesprek. Inmiddels ben ik 3 keer bij je geweest. Ik ben erg blij met jouw luisterend oor en je treffende vragen, Vol overgave stapte ik in mijn nieuwe baan. Mijn innerlijke criticus uiteraard op de eerste rij! Je helpt mij bij het houden van balans en in beeld houden van wat echt belangrijk is! Ik heb nog wat rommel op te ruimen na een eerdere waardevolle werkervaring en ben blij met jouw hulp! Puur en open, zo ervaar ik onze gesprekken. Ik hoop dat naast kids ook nog vele ambitieuze vrouwen de weg naar jouw praktijk weten te vinden. Jij kwam toevallig op mijn pad, maar ik gun dit veel meer vrouwen (en mannen?). Dan is het extra fijn wanneer je dankzij referenties weet bij wie je goed geholpen wordt met je coachvraag! Ik raad je graag aan Cynthia!

De laatste sessie heeft ze “een pad van verlangen” gemaakt. Hoe mooi om te zien dat ze na een rollercoaster zoals ze het zelf noemt en de beren op de weg nu begrijpt wat er in zichzelf gebeurd. Welke gedachten er opkomen en wat deze gedachten haar willen vertellen. Waardevol om te zien dat alles in één tekening samenkomt.

Ergens helemaal voor gaan. Op de toppen van je kunnen werken. En daarnaast ook nog van je gezin genieten? Ja dat kan echt mits je jezelf goed kent. Luister naar je gedachten en vraag jezelf af of deze wel kloppen. Waarom denk ik dat. Als je jezelf echt leert kennen dan ben ik ervan overtuigd dat je ambitieus kan zijn en lekker in je vel kan zitten.

Ik voel mij vereerd en trots dat ik met deze mooie vrouw een stukje mee heb mogen lopen op dat pad. Heb jij ook een wens of een verlangen? Wie weet kan ik jou daarbij helpen. Kijk op www.puurenopen.nl